Με αφορμή τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου, σχετικά με τη συνεπιμέλεια των παιδιών σε ένα διαζύγιο, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

«Η σωστή οπτική της συνεπιμέλειας είναι αυτή! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αυτή είναι η αλήθεια. Όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, πρέπει να είναι με τη μαμά τους! Αλλά σαφώς χρειάζονται και τους δύο γονείς!

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί αυτός ο νόμος, είναι νόμος, από εκεί ξεκινάει η βάση. Πηγαίνοντας στα δικαστήρια, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το δικαστήριο καθορίζει αν πρέπει να ακολουθηθεί ο νόμος ή αν πρέπει να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος. Όταν το δικαστήριο αποφασίσει έναν άλλο δρόμο, όχι τη συνεπιμέλεια, πάντα αυτό αιτιολογείται στην απόφαση. Αυτό! Δεν είναι η συνεπιμέλεια να λέμε ναι ή όχι, είναι πάρα πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο, δεν είναι η κάθε περίπτωση ίδια», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Η επιμέλεια με την επικοινωνία δεν έχει σχέση. Ένας μπαμπάς μπορεί να έχει τις μισές μέρες τα παιδιά, αλλά να μην έχει την επιμέλεια των παιδιών. Δυστυχώς, αν το ζητήσει ένας από τους δύο γονείς, τα παιδιά οδηγούνται στα δικαστήρια, δεν χρειάζεται αν το ζητήσουν και οι δύο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα Εδω