Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζει αδιάκοπα τις δράσεις διατροφικής αγωγής σε σχολεία του Δήμου Τρικκαίων.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος κ. Οδυσσέας Ανδρούτσος μαζί με τους Φοιτητές Ευτυχία Δάλλα, Αθανασία Βλάχου, Αναστασία Παυλοπούλου και Γιάννη Παναγόπουλο επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Σε συνεργασία με το Διευθυντή κ. Παπαευθυμίου Νικόλαο, την Υποδιευθύντρια κα. Μπακάλη Ιωάννα και τις Δασκάλες των τάξεων της Α’ Δημοτικού, παρουσίασαν στους μαθητές τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και προτάσεις για τα καθημερινά τους γεύματα.

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση με τους εισηγητές, αναδεικνύοντας τη συμβολή του Τμήματος στην προαγωγή της υγιεινής διατροφής στην τοπική κοινωνία.

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Οδυσσέα Ανδρούτσο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους φοιτητές Ευτυχία Δάλλα, Αθανασία Βλάχου, Αναστασία Παυλοπούλου και Γιάννη Παναγόπουλο για την παρουσία τους στο σχολείο μας την Τρίτη 14/12/2021 όπου και παρουσίασαν στους μαθητές μας τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και προτάσεις για τα καθημερινά τους γεύματα.

Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους γενικότερα.

                                                                                                Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του σχολείου

Παπαευθυμίου Νικόλαος

Περισσότερα Εδω