Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τους οικείους του. 8 χρόνια μετά την τραγωδία που στιγμάτισε κι άλλαξε για πάντα τη ζωή του, έπεσε και ο ίδιος θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Τα λόγια φίλων του στο Live News, που είχαν παίξει με τον 58χρονο στο Master Chef πριν από 4 χρόνια, ξετυλίγουν ακόμα περισσότερο την οικογενειακή τραγωδία, ενώ μια σειρά από νέα στοιχεία ρίχνουν φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Σοκαρίστηκα πάρα πολύ γιατί με τον ίδιο τρόπο «έφυγε» και ο Μιχάλης με την ίδια μηχανή, την οποία συντηρούσε ο Διονύσης εις μνήμη του γιου του» τονίζει ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Οι διαρροές ορισμένων για υποτιθέμενη αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο του 58χρονου έχουν προκαλέσει οργή στους δικούς του ανθρώπους.

«Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του Διονύση. Δεν θα έφευγε με τίποτα από τη ζωή επίτηδες όσο και να είχε κουραστεί, πάλευε κάθε μέρα για να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε φύγει μόνος του», δήλωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

 

Η κηδεία του 58χρονου θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Κεφαλονιά, με τους δικούς του ανθρώπους να παραμένουν συντετριμμένοι και τους άλλοτε συμπαίκτες και φίλους του, στο Master Chef σοκαρισμένοι από το τραγικό τέλος στη ζωή του.

Περισσότερα Εδω