Από τη ζωή έφυγε το βράδυ της Παρασκευής 20/9 ο Διονύσης Πρώιος, ο 58χρονος που έγινε γνωστός πριν μερικά χρόνια από τη συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του MasterChef.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Διονύσης Πρώιος είχε τροχαίο με τη μηχανή του, από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον περίγυρό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Πρώιος κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Πειραιά, όταν φτάνοντας στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος. Ο 58χρονος διεκομίσθη άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Το TLIFE βρέθηκε στο σημείο όπου ο άτυχος άνδρας είχε το τροχαίο δυστύχημα και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η μηχανή που οδηγούσε ο Διονύσης Πρώιος είναι η ίδια με εκείνη που οδηγούσε ο γιος του όταν πριν λίγα χρόνια έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω