Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά του Δήμου Τεμπών, Πυργετό και Αιγάνη, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η καλλιέργεια των ακτινιδίων, η οποία αποτελεί βασικό άξονα της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

Οι παραγωγοί μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αναφορικά με την τιμολόγηση των προϊόντων, τις εξαγωγές και την υποστήριξη από την Πολιτεία.

Ο κ. Καπετάνος άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις τους και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τα αιτήματα τους με κάθε διαθέσιμο μέσο, ενισχύοντας την συνεργασία τους με τα αρμόδια υπουργεία.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και τέθηκαν από τους κατοίκους θέματα υποδομών, όπως η ανάγκη για βελτίωση του οδικού δικτύου στην Αιγάνη, ο βιολογικός καθαρισμός αυτής, αλλά και το ζήτημα της δυνατότητας χρηματοδότησης της μελέτης του Ταμιευτήρα στον Πυργετό που θα αρδεύει 6.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης.

Ο κ. Καπετάνος τόνισε πως προτεραιότητά του παραμένει η συνεχής διεκδίκηση έργων που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του Δήμου Τεμπών και θα επιλύσουν χρόνιες παθογένειες, ενώ ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα, με τους κατοίκους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που επιδεικνύει ο κ. Καπετάνος στις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω