Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η έμφυλη βία στον Δημόσιο Λόγο», που διοργανώνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 11.30-13.15.

Στη διάρκεια της συζήτησης θα διερευνηθεί το φαινόμενο της έμφυλης βίας στον Δημόσιο Λόγο και τον τρόπο με τον οποίο καλύπτονται από τα μέσα ενημέρωσης τα περιστατικά έμφυλης βίας στη χώρα μας. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και δημοσιογράφοι, δίνοντας τη δική τους οπτική.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η προεγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ. Τα συμμετέχοντα άτομα θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Λίγα λόγια για το WeToo

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “WeToo: Protecting mental health: Empowering frontline workers and SGBV survivors”, το οποίο φιλοδοξεί να βοηθήσει τους/τις επαγγελµατίες πρώτης γραµµής να διαχειρίζονται αποτελεσµατικά το εργασιακό άγχος που προκαλείται από την ενασχόλησή τους µε υποθέσεις σεξουαλικής και έμφυλης βίας (ΣΕΒ) και να στηρίξει τις επιζώσες ΣΕΒ στην προσπάθειά τους να ανακάµψουν από τα τραύµατά τους. Το WeToo χρηματοδοτείται από το Πρόγραµµα «∆ικαιώµατα, Ισότητα και Ιθαγένεια» (REC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Σερβία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο wetoo-project@kmop.org ή στο τηλ. 2103637547.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω