Παρότι αθηναϊκά κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προεξοφλούσαν εδώ και ημέρες πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα ερχόταν στη Λάρισα πριν τις ευρωεκλογές για μία ανοιχτή ομιλία, όλα δείχνουν πως το σενάριο αυτό έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, αντί του κ. Κασσελάκη αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κ. Σωκράτης Φάμελλος, αλλά χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί το πρόγραμμα και προπαντός το «ύφος» της επίσκεψης. Αν δηλαδή θα επιλεγεί μία ανοιχτή ομιλία.

Οι κακές γλώσσες πάντως χθες, υπενθύμιζαν την υποτονική κινητοποίηση κατά την τελευταία επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνοντας» τον τοπικό κομματικό μηχανισμό.

Από την άλλη, ακούγονται και φήμες που θέλουν την Κουμουνδούρου να προβαίνει σε μία σειρά «αναγκαστικών αλλαγών», εστιάζοντας σε μία μεγάλη κεντρική προεκλογική ομιλία και όχι σε πολλές ανά την περιφέρεια.

Το βάρος εκ των πραγμάτων θα πέσει πάλι στον… συνήθη ύποπτο Βασίλη Κόκκαλη, με τον Λαρισαίο βουλευτή και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να κρατά ταυτόχρονα αυτή την περίοδο πολύ περισσότερα από ένα καρπούζια σε μία μασχάλη (βλέπε Τέμπη, αγροτικό και ευρωεκλογές)…

Απόστολος Ράιδος / φωτό: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω