«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους νέους, για τους οποίους ξεκινά σήμερα η δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Να έχουν δύναμη, συγκέντρωση και ψυχραιμία και είμαι σίγουρος ότι οι κόποι και οι αμέτρητες ώρες διαβάσματος, που έχουν αφιερώσει, θα αποδώσουν καρπούς».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας και Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για τους αποφοίτους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, προσθέτοντας, απευθυνόμενος στους υποψηφίους:

«Οι εξετάσεις αυτές θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, σε όσα έχετε ονειρευτεί. Και μακάρι να σας οδηγήσουν στην πόρτα της Πανεπιστημιακής Σχολής, που επιθυμείτε. Σίγουρα, όμως, δεν κρίνονται όλα σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε μια ζωή μπροστά σας για να επιτύχετε, για να χαράξετε την δική σας πορεία, να δημιουργήσετε και να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Αυτή είναι μόνο η πρώτη από μια σειρά από ευκαιρίες, που θα σας δοθούν».

«Καλή δύναμη στους υποψηφίους και στους γονείς τους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την κοπιώδη προσπάθεια, που κατέβαλαν, όπως και στους εκπαιδευτικούς μας, που στάθηκαν δίπλα τους, προσφέροντάς τους απλόχερα γνώσεις και εμψυχώνοντάς τους, όλο το προηγούμενο διάστημα », κατέληξε ο κ. Κέλλας στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω