Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη και το γεγονός ότι δημοσιοποίησε τους εθισμούς του αλλά και για τον λόγο που δεν θέλει να αναφέρεται στην προσωπική ζωή της.

«Είμαι απολύτως σύμφωνη με το να βγαίνουν τα πράγματα στο φως. Θεωρώ ότι έτσι θωρακίζεσαι απέναντι σε αυτά. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα στους άλλους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν εθισμούς και να θέλουν να τους πολεμήσουν. Ακόμη και για τα παιδιά γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει» ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω γενικά. Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αυτή αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του. Είναι κάτι για να τρέφει το κουτσομπολιό. Θέλω να απομακρυνθώ από όλο αυτό. Δεν θα πάψω να ζω επειδή κάποιος μπορεί να με δει και να γράψει κάτι. Τώρα με τα κινητά, η έννοια του παπαράτσι πλέον είναι πταίσμα. Οι φωτογράφοι έχουν κάποια ηθική, αυτοί με τα κινητά καμία» τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη για την προσωπική ζωή της.

Περισσότερα Εδω