Μία τοποθέτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Κουρκούλη να χωρίζει από την Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Αφορμή η συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα και την απάντησή του σχετικά με όσα γράφονται περί κρίσης στον γάμο του.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Ο άνθρωπος ήταν απόλυτα ειλικρινής. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να βγει και να ανακοινώσει κάτι επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα. Δεν είπε ψέματα, δεν είπε «όλα καλά κι όλα ωραία». Είπε ότι στα ζευγάρια υπάρχουν πολλές φορές δοκιμασίες. Όταν λοιπόν η δοκιμασία αυτή καταλήξει κάπου γι’ αυτό το αγαπημένο ή πρώην αγαπημένο ζευγάρι, αν γουστάρουν οι ίδιοι θα βγουν να πουν, αν δεν γουστάρουν δε θα πούνε και τίποτα. Όμως είναι ειλικρινής. Προφανώς ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε για τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου: «Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Μπορεί τώρα να μένουν και χώρια, δεν ξέρω… Και μετά από δύο μήνες, αν ξαναμείνουν μαζί, να πούνε «χωρίσαμε και ξεχωρίσαμε;». Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος για μία δοκιμασία».

Περισσότερα Εδω