Τη Μαρίνα Νικολαΐδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου. 

Η ηθοποιός, εδώ και λίγες ημέρες, έχει κατήγγειλε την έξωσή της από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και τώρα φιλοξενείται σε φίλους της, παράλληλα όμως, πρέπει να μαζέψει όλα τα πράγματά της από το δωμάτιο, με παρουσία δικαστικού επιμελητή.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου μιλώντας στην κάμερα της Super Κατερίνα, είπε: «Πρέπει να μαζέψουμε, αλλά όταν μένεις εννιά χρόνια κάπου, μαζεύονται πράγματα. Μπορεί αύριο που θα έρθει και ο επιμελητής να μου επιτρέψουν να μπω. Ζητούσα παράταση, την οποία δεν την πήρα από το δικαστήριο. Το ανθρώπινο πρόσωπο του ιδρύματος δεν ακούστηκε. Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Φόνσου, έχω να μιλήσω από τον Μάιο. Δεν μπορώ να πάω εγώ επάνω, χρειάζομαι δικαστικό επιμελητή». 

«Είναι ένα ίδρυμα που έχει φτιαχτεί με αγάπη για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το «Σπίτι του Ηθοποιού» έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γιατί δεν υπήρχαν ουσιαστικά αυτές οι κατηγορίες. Ούτε έμεινα παραπάνω, ούτε δημιούργησα κάποια φασαρία, είμαι χαμηλών τόνων», κατέληξε η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Περισσότερα Εδω