Παρανόηση τελικά συνέβη με την είδηση ότι γκρεμίζεται το σπίτι του μεγάλου Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα. Όπως εξηγεί με επιστολή ο ανιψιός του, Κώστας Ταμβακάς, το συγκεκριμένο σπίτι που κατεδαφίζεται είναι ιδιοκτησίας του, ενώ του θείου του βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του:

«Με έκπληξη είδα σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Λάρισας την είδηση ότι γκρεμίζεται το πατρικό σπίτι του Τάκη Τλούπα. Το άρθρο μάλιστα, συνοδευόταν από σειρά φωτογραφιών του σπιτιού. Η έκπληξη μου οφείλεται στο ότι οι φωτογραφίες απεικόνιζαν το δικό μου σπίτι.

Το συγκεκριμένο σπίτι, που βρίσκεται επί της οδού 23ης Οκτωβρίου 20, ανήκει από το 1958 ως προικώο, στην Αυγή Τλούπα – Ταμβακά, αδελφής του Τάκη Τλούπα και μητέρας μου. Το σπίτι του Τάκη Τλούπα καθώς και το ιστορικό φωτογραφείο στο οποίο μεγαλούργησε ως καλλιτέχνης βρίσκονται επί της 23ης Οκτωβρίου 22, ακριβώς μπροστά από την δικό μου σπίτι.

Αυτό λοιπόν θα έπρεπε να προφυλαχθεί και να γίνει ίσως «Μουσείο Τάκη Τλούπα». Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ.: Θα παρακαλούσα τους συντάκτες των ηλεκτρονικών μέσων που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα, να διασταυρώνουν πρώτα τις πληροφορίες τους για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω