Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση των Λαρισαίων στην αποψινή εκδήλωση του Θανάση Μαμάκου στο DivaniPalace στο κέντρο της πόλης, όπου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου στις εκλογές του ερχόμενου Φθινοπώρου.

Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε από νωρίς ασφυκτικά, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια για τον υποψήφιο Δήμαρχο από τη γενιά των σαραντάρηδων, που πλήθος παρακολούθησε την ομιλία του από το φουαγιέ του ξενοδοχείου, αλλά έξω από αυτό στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Βασίλης Πινακάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας “Ελευθερία” Γιώργος Μιχαλόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Ν.Δ. Χρηστος Καπετάνος και Ρένα Καραλαριώτου, δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί της περιοχής, εκπρόσωποι συλλόγων φορέων κ.α.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Φωτογραφίες: Ντίνος Στάκος / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω