Τη δική της απάντηση σε όλους όσοι κατέκριναν την αναπαραγωγή του βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας από τις ενημερωτικές εκπομπές έδωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο, ανέφερε στη Μένια Κούκου και στη Super Κατερίνα ότι στις ειδήσεις πολλές φορές προβάλλονται σκληρές εικόνες, και μάλιστα πιο σκληρές από αυτή μιας λιποθυμίας.

«Δείξαμε την πτώση της κυρίας Μαρινέλλας μια φορά. Νομίζω ότι έχουμε δείξει αρκετές σκληρές εικόνες ως ειδήσεις πολλές φορές. Το να εκμεταλλεύεσαι μια εικόνα, και να την προβάλλεις ξανά και ξανά, αυτό είναι κατακριτέο. Το να το παίξεις ως είδηση για να καταλάβει και ο τηλεθεατής τι έχει συμβεί, δεν είναι ανθρωποφαγία. Είπαμε από την αρχή ότι θα το δείξουμε μια φορά από σεβασμό σε αυτή τη μεγάλη καλλιτέχνιδα.

Πραγματικά, μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί έχουμε δείξει πολέμους, έχουμε δείξει πολύ σκληρές εικόνες. Κάποια στιγμή, και αυτό το fake νομίζω πρέπει να σταματήσει. Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι μεταξύ μας μήπως μπορέσει και πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Η πρόθεση και ο τρόπος μετράει σε ό,τι γίνεται. Καλώς ή κακώς στις ειδήσεις δείχνουμε και σκληρές ειδήσεις, όχι μόνο θετικές» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περισσότερα Εδω