Παραδόθηκαν σήμερα στο ΕΚΑΒ του Βόλου τρία νέα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Με τρία νέα ασθενοφόρα ενισχύθηκε μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας ο στόλος του ΕΚΑΒ Βόλου, ο οποίος τώρα κρίνεται επαρκής για την άμεση διακομιδή των περιστατικών στο Αχιλλοπούλειο και την προνοσοκομειακή φροντίδα των ασθενών.

Η παραλαβή των ασθενοφόρων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ να δηλώνουν ικανοποίηση.

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Σταμνάς, έκανε λόγο για μία σημαντική ημέρα για τα πληρώματα, τα οποία βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

«Με την παραλαβή ανανεώνεται σημαντικά ο στόλος μας αφού θα έχουμε συνολικά 12 ασθενοφόρα, τα επτά από τα οποία είναι πιο καινούργια», σημείωσε.

Τα νέα ασθενοφόρα είναι μάρκας NISSAN, ενώ το πιο παλιό όχημα είναι μοντέλο του 1998, που είναι προς απόσυρση.

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Τα ασθενοφόρα αυτά θα συμβάλλουν στη βέλτιστη προνοσοκομειακή φροντίδα του ασθενούς», σημείωσε ο ίδιος και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος ενέταξε την αγορά ασθενοφόρων στα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Επίσης, ευχαρίστησε τους διασώστες – πληρώματα των ασθενοφόρων των παραστημάτων Θεσσαλίας, το τηλεφωνικό κέντρο και τα Σωματεία, με τους οποίους, όπως είπε, υπάρχει άριστη συνεργασία.

Ικανοποιημένος δήλωσε και ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτης Γάλλος, ο οποίος σημείωσε ότι τα ασθενοφόρα θα είναι νέα όπλα στη φαρέτρα των εργαζομένων.

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Είναι πλήρως εξοπλισμένα για καλύτερη προνοσοκομειακή φροντίδα στην πόλη μας και καλύτερη εξυπηρέτηση των περιστατικών», επισήμανε ο ίδιος.


Post Views:
8

Περισσότερα Εδω