Μπορεί μέχρι σήμερα, κάθε Δευτέρα, οι παίκτες του Survivor να αγωνίζονταν για να διεκδικήσουν το έπαθλο της ασυλίας, όμως σήμερα αυτό άλλαξε. Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι απόψε η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τυχερή της υπόθεσης ήταν η μπλε ομάδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι και η Καρολίνα Καλύβα έδωσαν το 100% του εαυτού τους, καταφέρνοντας να επικρατήσουν έναντι των κόκκινων. Έτσι, οι τέσσερις παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μίλησαν με τους αγαπημένους τους, μετά από καιρό.

Ο Κόρο ήταν ο μόνος που είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του, Τίνα, αλλά και με τον φίλο του, Γιώργο, έπειτα από 5,5 μήνες. Ο Ασημακόπουλος είδε σε βίντεο τρεις φίλες του, οι οποίες του μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια.

Ο Ηλίας επικοινώνησε με τους κολλητούς του, αλλά και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, στο άκουσμα της οποίας… πλάνταξε στο κλάμα. Η Καρολίνα μίλησε με τον μπαμπά και τον αδερφό της και “λύγισε”, αφού της έχουν λείψει πολύ.

Περισσότερα Εδω