Μία από τις μεγαλύτερες πίστες, κατά το οικονομικό έτος 2021, απέκρυψε έσοδα ύψους 3 εκατομμυρίου ευρώ, που σημαίνει ότι δεν απέδωσε ΦΠΑ 700.00 ευρώ. Το ρεπορτάζ έδωσε στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 21/2 ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Όπως είναι γνωστό, τους πρώτους μήνες του προηγούμενου έτους, τα περισσότερα νυχτερινά καταστήματα ήταν κλειστά λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό και η διασκέδαση άνοιξε από τον Μάιο. Αν αναλογιστεί, λοιπόν κανείς, ότι από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που οι ελεγκτικές αρχές μπήκαν στο μαγαζί και έκαναν τους ελέγχους σε έξι ταμειακές μηχανές, θα καταλάβει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας, όπου εμφανίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνεχίζονται και για τα προηγούμενα οικονομικά έτη της εταιρίας, καθώς και για τα φυσικά πρόσωπα που συνδέονται με αυτήν. Έχουν ήδη βρεθεί, κατά τις πληροφορίες, στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτά που εμφανίστηκαν τελικά άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για τα έτη 2019 και 2020 και συνεχίζουν προς τα πίσω…

Περισσότερα Εδω