Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κέρδισαν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. 

Ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς αποκάλυψε στην βρετανική Daily Mail ότι πρόκειται να βαφτίσουν την εγγονή τους στην Αλόννησο: «Σκοπεύουμε να βαφτίσουμε τη Λυδία σε ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία στην Αλόννησο, όπως είχαμε κάνει με την Καρολάιν. Η βάφτιση θα γίνει σ’ ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί, κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η μητέρα της Λυδίας».

Ο κ. Κράουτς, συνταξιούχος μηχανικός από το Λίβερπουλ, αποκάλυψε στη συνέντευξη του ποιες θα είναι οι νονές της Λυδίας στη βάπτιση.

«Θα είναι δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από εδώ, την Αλόννησο. Ο θεσμός του νονού στην Ελλάδα θεωρείται ιερός και για αυτό και εμείς θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή» αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν, στη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο κ. Κράουτς είπε στο βρετανικό ταμπλόιντ πως παρότι η Λυδία έχει το δικό της παιδικό δωμάτιο, επιμένει να κοιμάται μαζί με τη γιαγιά της – μητέρα της Καρολάιν – στο παιδικό κρεβάτι της αδικοχαμένης μητέρας του.

Περισσότερα Εδω