Τον Γιώργο Ψυχογιό, ο οποίος δυο χρόνια πριν είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την εξομολόγησή του για την επί χρόνια κακοποίηση που δεχόταν από τον “μέντορά” του, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκολάκη.

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι θέμα αισθητικής. Δεν έχω δει τη δουλειά του κύριου Σεφερλή αλλά είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί φανατικά. Ο καλλιτέχνης που σατιρίζει, το Nemo, δεν έχει να κάνει με το αν είναι non binary ή όχι, αλλά είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που κέρδισε τη Eurovision, ήταν ακροβάτης και όταν είδα τη συμμετοχή του στη Eurovision έμεινα ενεός.

Αυτόν πώς να τον σατιρίσεις; Δε μπορώ να το ακολουθήσω αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής» είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Ψυχογιός, σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής για το σκετς με το Nemo.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Ψυχογιός εξομολογήθηκε: «Ο άνθρωπος που με κακοποίησε, δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Είμαι φίλος με μια κοπέλα που έχει καταγγείλει έναν άλλον ηθοποιό. Δε διανοούμαι να μην παραστώ στη δίκη για να ακούσω. Με τον κύριο Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί πριν 10 χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί εξαιρετικά το 2010, από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Οπότε τι μου λέτε; Αν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη; Όχι δε θα συνεργαζόμουν». (δες εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού που είχε συγκλονίσει)

Περισσότερα Εδω