Το σκετς με τον Μάρκο Σεφερλή ως Καραγκιόζη να αφήνει αιχμές για τις πρωινές εκπομπές σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη να τοποθετούνται σε έντονο ύφος.

«Είπε κάποιος “μην πάτε να δείτε τον Σεφερλή”; Δεν έχει λόγο ο Μάρκος, ως άλλος πολιτικός, να βγάζει διαγγέλματα μέσα στο θέατρο. Τώρα, με τη γυναικεία προσέγγιση η κυρία Τσαβαλιά πιο γλυκά το είπε. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Είναι πετυχημένος και τον πετυχημένο θα τον χτυπήσουν, γιατί τον ζηλεύουν.

Όταν λέει ότι εγώ έκανα τόσα εισιτήρια όσα όλοι οι άλλοι μαζί, τι τον ενδιαφέρει που δεν τον αποδέχονται ποιοτικά οι άλλοι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί που τον κράζουν, ξέρουν ότι κόβει εισιτήρια ο Σεφερλής. Άρα, τι τον ενδιαφέρει να βγαίνει και να απαντάει;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την παράσταση, όπου ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρεται στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Τι να πας να κάνεις στο πρωινάδικο; Πρέπει να είσαι πολύ καραγκιόζης για κάτι τέτοιο. Άλλο να πουλάς επειδή δουλεύεις όπως εμείς και άλλο να πουλάς την ψυχή σου στο διάβολο για να δουλεύεις όπως αυτοί», ακούγεται να λέει ο Μάρκος Σεφερλής στο συγκεκριμένο σκετς.

«Εγώ δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, εγώ του κάνω θετική κριτική. Ο κύριος Σεφερλής –εγώ ούτε Μαρκούλης, ούτε Σεφερλάκος, ούτε Γιωργάκη που με λέει εκείνος- επικαλείται κάτι άλλο, ότι στην τηλεόραση μπαίνουν τσάμπα οι εκπομπές στο σπίτι των ανθρώπων», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Αυτό το νούμερα που είδα είναι αισχρό, κατάπτυστο. Ερχόμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας και να θρέψουμε την οικογένειά μας, όπως ακριβώς κάνει και ο Μάρκος για το παιδί του, αλλά και για άλλους 50 συνεργάτες που έχει. Δεν μας υπαγορεύει κανείς τι θα πούμε, δεν παίζουμε το ρόλο του καραγκιόζη ή του κριτή κλπ… Αν με κάποιον έχει πρόβλημα, να το κάνει πιο συγκεκριμένο.

Εμένα με θίγει, γιατί χθες το βράδυ ήταν εκεί ο γιος μου με την κοπέλα του. Εγώ νιώθω άσχημα με αυτό που ακούω, που λέει καραγκιόζη τον πατέρα του. Το παίρνω επί προσωπικού, είναι άθλιο αυτό. Κάνε το πιο συγκεκριμένο και πες ποιον εννοείς. Δεν μπορείς να λες ότι είναι καραγκιόζηδες στα πρωινάδικα, αυτοί που πάνε εκεί για να πάρουν το μεροκάματό τους».

Περισσότερα Εδω