Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη το βράδυ της Πέμπτης 20/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, σε βραδινή του έξοδο με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο Ηρώδειο, μίλησε για τη βάπτιση της κόρης του και εξέφρασε τη στήριξή του στον Μάρκο Σεφερλή.

«Η μικρή μας είναι καλά, τρέχουμε με τα πέρα δώθε μέχρι να έρθουμε για τον χειμώνα στην Αθήνα. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και τη βάπτιση της μικρής μας, αλλά θα είναι σε στενό κύκλο, μεταξύ συγγενών και φίλων», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Όσον αφορά στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: «Η σάτιρα ήταν πάντα καυστική και όχι μόνο του Μάρκου. Η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται. Δεν είναι ένα πράγμα. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει και το ταλέντο του και την αξία του. Για εμένα είναι εμάς άνθρωπος που εκτιμώ και είχαμε συνεργαστεί υπέροχα». 

Περισσότερα Εδω