Η σοκαριστική έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας ύστερα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή και τα όσα διαδραματίστηκαν ανησύχησαν ιδιαίτερα κατοίκους της περιοχής Πυροβολικά στη Λάρισα

Συγκεκριμένα τα ξερά χόρτα σε μεγάλη έκταση πέριξ του στρατοπέδου Μπουγά και ο κίνδυνος να ξεσπάσει στο σημείο φωτιά, έχει θορυβήσει αρκετούς δημότες φοβούμενοι ένα παρόμοιο σκηνικό με αυτό της Ν. Αγχιάλου. Αναγνώστης του onlarissa.gr, επισημαίνει τους φόβους του, καταγγέλλοντας τα εξής:

«Απευθύνομαι σε σας για το λόγο ότι το θέμα θα τύχει μεγαλύτερης προσοχής απ’ ότι να απευθυνθώ  στο γραφείο πολιτών του Δήμου Λαρισαίων.

Στο στρατόπεδο Μπουγά σύνορα με συνοικία Πυροβολικών υπάρχουν ξερόχορτα σε έκταση 40 στρεμμάτων περίπου όπως και σε μία άλλη έκταση πίσω από τα τεχνικά Λύκεια στο τέρμα της οδού Τσιτσάνη.

Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς και ακόμα πιο πολύ εάν το στρατόπεδο διαθέτει  εκρηκτικές ύλες και τι μπορεί να συμβεί μέσα στον ιστό της πόλης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω