Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε αποκλειστικά η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου για το θρίλερ των 5 νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου.

«Αισθάνομαι άσχημα, ό,τι θάνατος υπάρχει τον έχουν φορτώσει πάνω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω, είμαι εδώ, να μου πουν, γιατί εγώ έχω τα μούτρα και βγαίνω. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρύβομαι από πουθενά ούτε κατηγορούμαι για τίποτα. Έχω τα μούτρα να βγαίνω, όπως βγαίνουν ορισμένοι με τις κουκούλες. Είμαι εδώ να τους απαντήσω και να μου πουν τους λόγους που γίνεται όλο αυτό» τόνισε η 24χρονη.

«Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου και ο Παναγιωτάκης. Για τα υπόλοιπα δεν με απασχολεί. Με την έννοια ότι δεν έχω δικαίωμα, έχουν μάνα και πατέρα να ψάξουν από τι έφυγαν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να έρθουν σε μένα και να μου φορτώσουν αυτούς τους θανάτους», συμπλήρωσε η Ειρήνη μιλώντας στο Live News.

 

Η Ειρήνη αναφέρθηκε στην έκταση που έχει πάρει η υπόθεση, τονίζοντας πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της πλέον.

«Δεν είναι ωραίο να σου φορτώνουν πράγματα. Μου έχουν φορτώσει ότι έχει γίνει, βγαίνουν όλοι με μία κουκούλα και κατηγορούν. Πάω συχνά στα μνήματα των μωρών μου. Είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορεί κανένας να το καταλάβει. Δεν με έχουν αφήσει να πενθήσω. Μέσα μου είμαι πληγωμένη».

Περισσότερα Εδω