Ως απαραίτητη προϋπόθεση για οικονομική ανάπτυξη και «δικαιοσύνη παντού» έθεσε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, η βουλευτής του κόμματος κι εκ νέου υποψήφια κ. Άννα Βαγενά, στην προεκλογική της ομιλία στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Divani.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «δεν ήταν η πρόθεσή μου να κάνω επίδειξη πολιτικής δύναμης. Δεν πορεύτηκα ποτέ στα χρόνια που ήμουν βουλευτής με αυτή την πρόθεση και με αυτό τον στόχο. Το να βγω βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός μου. Σκοπός μου είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές γιατί τη θεωρώ ότι είναι απαραίτητη πια για να συνεχίσει πια για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η χώρα ομαλά, με δικαιοσύνη παντού και με σωστή οικονομική ανάπτυξη.

Έχω δεσμούς με την πόλη που τους ξέρετε όλοι. Εκείνο που ήθελα απόψε να πω στον κόσμο είναι ότι είμαι εδώ και τους αγαπάω, ότι όσο είμαι ενεργή θα είμαι κοντά τους και το ξέρουνε και ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους, όσο έχω δυνάμεις, όταν κάποια στιγμή δε θα είμαι βουλευτής, στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής και της πόλης μας».

Δείτε τι δήλωσε: 

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω