Οι εξελίξεις στο OPEN και το μέλλον του Τζώνη Καλημέρη στον σταθμό συζητήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, «το OPEN βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση χωρίς ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με οικονομικά ζητήματα και ζητήθηκε να γίνουν περικοπές στις αμοιβές. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ του σταθμού αυτή τη στιγμή. Εκ των έσω προσπαθούν να λυθούν τα προβλήματα. Οι άνθρωποι που πληρώνονται από το OPEN είναι πληρωμένοι, δεν υπάρχουν οφειλές του OPEN προς τους υπαλλήλους».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος σημείωσε: «Πέρσι το OPEN λειτούργησε με τη συνεργασία του κ. Κοκλώνη κι είχαμε επισημάνει για να λυθούν προβλήματα, ότι μία σειρά από συνεργάτες είχαν μείνει απλήρωτοι. Μοντέρ, εικονολήπτες, φωτιστές έχουν κόψει τιμολόγια κι έχουν μείνει ανεξόφλητα εδώ και μήνες.

Η εταιρία του κυρίου Κοκλώνη δεν έχει πληρώσει τα μπλοκάκια των συνεργατών που ήταν πέρσι στο OPEN και δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το τι θα γίνει με τα χρωστούμενα. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο, οικογένειες παιδιά που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ζήσουν και δεν ξέρουν τι θα γίνει. Έχω πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους αυτών των ειδικοτήτων. Πλήρης σιωπή ενώ έχουν κόψει τιμολόγια».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα γίνει η εξόφλησή τους. 

Οι πληροφορίες από την πλευρά της Barking Well ισχυρίζονται ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν εισέπραξε τα χρήματα από την πλευρά Σαββίδη και πλήρωσε κάποιες παραγωγές με δικά του χρήματα.  

Περισσότερα Εδω