Την πεποίθηση πως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αφήνει πίσω της ένα πολύ σημαντικό έργο στις συνοικίες της Λάρισας, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θάνος Αδαμόπουλος σε συνέντευξή του στο κανάλι ASTRA.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αδαμόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Στο μεγάλο έργο που αφήνει πίσω της ως θετικό αποτύπωμα στη Λάρισα αυτή την τετραετία η Δημοτική μας Αρχή, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ μιλώντας στον ASTRA και στη δημοσιογράφο κ. Βάσω Σαμακοβλή.

Ως άνθρωπος των συνοικιών, πιστεύω ότι στην τετραετία που ολοκληρώνεται έγινε ένα πολύ σημαντικό και εκτεταμένο έργο στις συνοικίες μας.

Παράλληλα, εστίασα σε έργα που αφορούν το παιδί, τον γονιό, την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Η κάθε συνοικία έχει τουλάχιστον δύο πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Την ίδια ώρα, εξελίσσονται δύο πολύ μεγάλα και σύγχρονα έργα: Η ανάπλαση του αισθητικού άλσους και ο παιδότοπος στην οδό Αιόλου, ένας χώρος στο παλιό Ορφανοτροφείο που θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Νέα Σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί και πλατείες έχουν αλλάξει την εικόνα στις συνοικίες μας, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας ισόρροπης ανάπτυξης.

Ευχήθηκα τέλος να γίνει ένας ωραίος προεκλογικός αγώνας με γόνιμο διάλογο, με θέσεις και προγράμματα χωρίς υπερβολές και προσωπικές επιθέσεις.”

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω