Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα πίσω από τον χωρισμό της και σε όσα γράφτηκαν για το δάνειο που πήρε ο επιχειρηματίας για να ανακαινίσει το σπίτι της με την ίδια να υπογράφει συμφωνητικό προκειμένου η ίδια να επιστρέψει με δόσεις το χρέος.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στα σχόλια που ειπώθηκαν για την ηθοποιό: «Όταν βγήκαν αυτές οι πληροφορίες που σε εκθέτουν κατά κάποιο τρόπο, γράφτηκαν σχόλια που κι εγώ – για τη Δανάη που ξέρω – δεν μου άρεσαν: “Α, ναι της έκανε την ανακαίνιση και μετά την παράτησε”» ανέφερε ως παράδειγμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό σε προσβάλλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι γιατί είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ σωστό με αξιοπρέπεια. Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις εσύ έναν δικηγόρο;» ρώτησε η παρουσιάστρια την Δανάη Παππά.

«Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί», απάντησε η Δανάη Παππά καλεσμένη στο Happy Day.

Δες ακόμα: Η Δανάη Παππά απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

 

Περισσότερα Εδω