Ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και συχνά απερίσκεπτοι, οι νεαροί ήρωες του «Ταμπού» θα αντικρίσουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής…

Μυστηριώδεις φόνοι που απειλούν τη γαλήνη των πρωταγωνιστών. Ερωτικά μπερδέματα που φέρνουν εντάσεις και ανατροπές. Το κουβάρι της συνταρακτικής πλοκής από την πένα της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, αρχίζει να ξετυλίγεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού».

Μία παρέα φοιτητών ζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στις όχθες της ειδυλλιακής λίμνης των Ιωαννίνων. Νέοι γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για το μέλλον που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους σε ένα αφιλόξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

Γνωρίστε την παρέα φοιτητών της νέας σειράς «Ταμπού»:

Νάσος Ζέρβας (Μάριος Μαριόλος): Ο γιος του Σταύρου και της Αγλαΐας. Φοιτητής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο. Υπάκουο παιδί, σύγχρονο, που όμως παρασύρεται από φίλους και παρέες. Κολλημένος στο ίντερνετ και τα σόσιαλ, η προέκταση του χεριού του είναι το κινητό. Τον κυριεύουν συχνά επαναστατικές «κρίσεις». Ο Νάσος έχει αδυναμία στη μητέρα του και ενώ αγαπά τον πατέρα του, συγκρούεται συχνά μαζί του.

Χρυσόστομος Δενδρινός (Σταύρος Χατζατριάν): Φοιτητής Χημείας. Από μπαμπά Γιαννιώτη, τον Μηνά και μαμά Κύπρια. Σεμνός, ευαίσθητος και ευαισθητοποιημένος. Σινεφίλ, ερωτικός, κυκλοθυμικός. Αγαπάει πολύ την αδελφή του και μοιράζεται την ίδια αγωνία με τον πατέρα του για την τύχη της.

Ελίνα Δενδρινού (Κάτια Νεκταρίου): Κόρη του Μηνά κι αδελφή του Χρυσόστομου. Ένα κορίτσι που πλησιάζει την ενηλικίωση. Ο θάνατος της μητέρας της, την τραυμάτισε βαθιά. Άνθρωποι επικίνδυνοι την πλησίασαν όταν μετακόμισε στα Γιάννενα για να ζήσει με τον πατέρα της. Εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες, τα τραύματα και τα όνειρα της και την έβαλαν σε μια μεγάλη περιπέτεια… Και μαζί και τους ανθρώπους που αγαπά.

 

Μυρτώ Μεταξά (Σεμέλη Μητροπούλου): Φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο. Από Αθήνα. Ελεύθερο πνεύμα. Έχει σχέση με τον Κυριάκο Καρτάλη, τον γιο του Λουκιανού και της Μάρθας.

Ζήσης Πηλαρινός (Νίκος Μανωλάς): Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μαθηματικά. Από Θεσσαλονίκη. Ο πιο ατίθασος της παρέας, ο οποίος όμως θα λαβωθεί με τα βέλη του έρωτα από εκεί που δεν το περιμένει.

Μαριλένα Ιωαννίδη (Μαρίλια Μητρούση): Φοιτήτρια Φυσικής. Από Λάρισα. Βασανισμένο παιδί, με πολλά τραύματα από το παρελθόν. Έχει βάλει στόχο να ζήσει για πάντα σε οποιοδήποτε μέρος στο εξωτερικό, αρκεί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Θεώνη Αντωνιάδη (Ερατώ Μανδαλενάκη): Φοιτήτρια Καλών Τεχνών. Η ήρεμη δύναμη της παρέας του Πανεπιστημίου. Από την Πάτρα. Μεθοδική και οργανωτική, είναι ένα ώριμο και φιλοσοφημένο παιδί.

Ματίνα Κόλλια (Αθηνά Ροδίτου): Φοιτήτρια Ιατρικής. Από Αλεξανδρούπολη. Η Ματίνα τα βγάζει πέρα δύσκολα οικονομικά και δε θέλει να επιβαρύνει τη μητέρα της. Κρύβει μια θλίψη μέσα της, εξαιτίας της οικογενειακής της ιστορίας.

Ηρακλής Πολίτης (Ανδρέας Γιαννακούλας): Ο «Αιώνιος» φοιτητής Μαθηματικών. Από την Κέρκυρα. Ο πιο τρελός της παρέας και με την καλή και με την κακή έννοια…

Περισσότερα Εδω