Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει στο blog της στο TLIFE την αγαπημένη της, light, πεντανόστιμη συνταγή! Είναι το κοτόπουλο στη λαδόκολλα light με τοματίνια και φρέσκα κρεμμυδάκια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου γράφει στο blog της: «Δυσκολεύομαι να βρω συνταγές μαγειρικής. Γιατί τα θέλω όλα! Να είναι πρώτα απ’ όλα light, που σημαίνει όχι πολλά λάδια, κρέμες γάλακτος βούτυρα και γενικώς λιπαρά, όχι τσιγαρίσματα, όχι τηγανίσματα, όχι ζυμαρικά, πατάτες και γενικώς λίγους υδατάνθρακες. Θέλω όμως να είναι και γευστικό να έχει αισθητικά καλό αποτέλεσμα, αλλά και να μην χρειάζεται πολύ χρόνο στην προετοιμασία.  

Θα μοιραστώ μαζί μας σήμερα μια από τις τελευταίες μου ανακαλύψεις, κοτόπουλο στη λαδόκολλα light με τοματίνια και φρέσκα κρεμμυδάκια. Τη συνταγή την βρήκα στον Gastronomo.gr αλλά την προσάρμοσα στις δικές μας διατροφικές συνήθειες. Για παράδειγμα αφαίρεσα το σκόρδο, γιατί μου πέφτει βαρύ στο στομάχι και τον κρόκο Κοζάνης, γιατί δεν τρελαίνομαι για τη γεύση του. Η κάθε μερίδα έχει μόνο 315 θερμίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πεντανόστιμο και πανεύκολο».  

Δες όλη τη συνταγή ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο Tatiana’s blog….

Περισσότερα Εδω