Τεράστια ανταπόκριση σημείωσε η προσφορά της Electronet Β.Κ. Καζάνα – με την ενέργεια 1+1 στη μισή τιμή, στην διάρκεια της οποίας πάρα πολλοί συμπολίτες μας πλημμύρισαν το κατάστημα και επωφελήθηκαν από αυτή τη μεγάλη ευκαιρία!

Η Electronet Β.Κ Καζάνα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους καταναλωτές. Οι καθημερινές προσφορές συνεχίζονται, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να βρουν αυτό που χρειάζονται, στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Στην Electronet Β.Κ. Καζάνα, ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει εξαιρετικές προσφορές σε όλη τη γκάμα των ηλεκτρικών ειδών – από ψυγεία – πλυντήρια και αφυγραντήρες έως τηλεοράσεις, laptops, smartphones και μικροσυσκευές. Και το πιο σημαντικό; Η εξειδικευμένη ομάδα πωλητών βρίσκεται εκεί για να προσφέρει επαγγελματική καθοδήγηση, βοηθώντας κάθε πελάτη να κάνει την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες του.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στη Διονύσου 10 & Παπαδοπούλου στη Λάρισα (πίσω από τα ΚΤΕΛ) ή καλέστε στο 2410 536631 για περισσότερες πληροφορίες.

Electronet Β.Κ. Καζάνα – Και τα χρήματα… μένουν στον τόπο μας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω