Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 40χρονος εγκαυματίας, που εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητό του νωρίτερα το μεσημέρι, σε παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Βελεστίνου.

Την είδηση μετέδωσε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ενώ μυστήριο αποτελούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε καμένος να οδηγεί στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Νεότερες πληροφορίες του TheNewspaper.gr, αναφέρουν ότι ο άνδρας ερχόταν από τη Λάρισα προς τον Βόλο έχοντας ήδη εγκαύματα σε όλο του το κορμί και οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα κορνάροντας και γυμνός, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο Νοσοκομείο.

Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου και το απόγευμα διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια και να πληροφορηθούν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό. Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω