Την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών τετράμηνης διάρκειας ανακοίνωσε ο Δήμος Σκοπέλου. Ειδικότερα πρόκειται να προσληφθούν πέντε εργάτες πυροπροστασίας ΥΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους με τα συνημμένα δικαιολογητικά, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@skopelos.gov.gr ή αυτοπροσώπως στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10: 00 π.μ έως και 13:00 μ.μ (τηλ. επικοινωνίας: 2424350131-103, αρμόδιοι υπάλληλοι: κ. Γούλας Γεώργιος και κ. Γκίκα Βασιλική).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημέρες και αρχίζει από σήμερα έως και τις 17 Μαΐου.

Συμμετοχή της Σκοπέλου στον ΦΟ.Σ.ΠΕΣΔΑ.
Ομόφωνη ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου για τη συμμετοχή του Δήμου στον υπό σύσταση Φορέα Σχεδιασμού Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΦΟ.Σ. ΠΕΣΔΑ). Σύμφωνα με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στις 28 Απριλίου, προκειμένου να συσταθεί ο Φορέας, πρέπει να δημοτικά συμβούλια να λάβουν άμεσα αποφάσεις για τη συμμετοχή τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αναγνώστου Γεώργιος, Ξηρογιάννης Ιωάννης, Ρόδιος Βασίλειος και Κατσάρης Δημήτριος, ψήφισαν λευκό.

Περισσότερα Εδω