Λίγο καιρό πριν υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού, ο Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται για τον γάμο του.  

«Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, αλλά θα ήθελα – αν μπορείτε κι αν είναι δυνατόν – να το κανονίσομε για πριν τα τέλη του Οκτώβρη για να σας προλάβουμε ελεύθερο» είχε πει στον τέως περιφερειάρχη Αττικής η Ελένη Τσολάκη, σε πρόσφατη τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Μέχρι στιγμής, ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE θέλουν τον 19χρονο Αλέξανδρο Πατούλη να μην έχει καλεστεί στον γάμο του πατέρα του, ενώ φαίνεται πως οι σχέσεις του νεαρού με τη Νάνσυ Κοιλού είναι ψυχρές.

«Ο Αλέξανδρος Πατούλης δεν θέλει να πάει στον γάμο του πατέρα του. Δεν τον καλούν στο σπίτι τους, δεν υπάρχει επαφή, η Νάνσυ Κοιλού τον έχει μπλοκάρει στα social media. Εκείνος το είπε στον πατέρα του, ο οποίος του απάντησε ότι εφόσον έχει πει πολλά για τη Νάνσυ, έτσι έπρεπε να γίνει» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον στο TLIFE.

«Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει για εμάς ένας γάμος και προφανώς θα υπάρξει και εννοείται θρησκευτικός. Θα τα ανακοινώσουμε όλα σύντομα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. στον Δήμο Μάνδρας.

 

Περισσότερα Εδω