Τη δική τους απάντηση με μια μαντινάδα θέλησαν να δώσουν οι Droulias Brothers στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την έντονη κριτική που τους άσκησε για τη μαντινάδα-αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη.

«Είναι για σάτιρα αυτό; Τραγουδάς, δεν κάνεις σάτιρα, Κωνσταντίνε μου. Σου απάντησα. Δεν είναι σάτιρα αυτό, αυτό είναι απαράδεκτο» είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τη μαντινάδα που είχαν αφιερώσει ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας στον Hλία Κασιδιάρη όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε το μαγαζί όπου εμφανίζονται.

Σε πρόσφατη εμφάνισή τους οι δυο μουσικοί θέλησαν να απαντήσουν στην Κατερίνα Καινούργιου με μια νέα μαντινάδα.

«Θέλω να αφιερώσω μια μαντινάδα στην αδελφή μου την Κατερίνα, εκεί στον Alpha» ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας και συνεχίζει,

«Χαλάρωσε μωρέ, χαλάρωσε Κατερίνα μου και θα σε πάω τσάρκα, για να ξεχαστείς με αυτά που πέρασες πέρυσι με τη Μπάρκα… Αδελφή μου Κατερίνα, σ’ αγαπώ».

@bestgreekmusicchat #droulias #drouliasbrothers #katerinakainourgiou #mantinada #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – BestGreekMusicChat

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου την περσινή χρονιά είχε περάσει ένα δύσκολο διάστημα όταν στο φως ήρθαν φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της να ανταλλάσσει φιλιά με την μέχρι τότε φίλη της, Δανάη Μπάρκα.

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω