Τη δική της απάντηση σε όσους σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της ανέφερε περισσότερες από μια φορές την απόφαση να μην προβάλλουν το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας, έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας 30/9 πήρε τον λόγο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ανέφερε πολλές φορές στον τηλεοπτικό αέρα την εν λόγω επιλογή.

«Εκείνη την ημέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι για να βγω στην εκπομπή, κάνοντας ζάπινγκ, έτυχε σε δυο κανάλια να δω στο ένα να παίζουν τη σκηνή της πτώσης χωρίς κανένα μπλερ, και σε ένα άλλο κανάλι να παίζει η σκηνή με μπλερ στο πρόσωπο και μάλιστα έγινε και ένας καβγάς ζωντανά γιατί δε συμφωνούσαν όλοι οι συντελεστές.

Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να πω πολλές φορές ότι επιλέξαμε να μην παίξουμε το βίντεο, θέλοντας να παρακινήσω- παρασύρω και τους συναδέλφους που θα έβγαιναν μετά από εμάς. Και ευτυχώς όλοι, δε λέω ότι το έκαναν γιατί το κάναμε εμείς, πήραν την ίδια απόφαση. Ζητώ συγγνώμη αν σας φάνηκε ότι υπερέβαλλα, ο λόγος ήταν μόνο αυτός.

Ένιωσα περίεργα, άβολα, άκομψα βλέποντας ότι συνάδελφοί μας, σε άλλα κανάλια έπαιζαν τη σκηνή…. Ο λόγος που το είπα 3-4 φορές και μπορεί να έγινα κουραστική ήταν αυτός» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω