Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προσέρχονται από τις 7 το πρωί της Κυριακής υποστηρικτές του κόμματος.

«Η συμμετοχή σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή είναι ελαφρώς μειωμένη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πανελλαδικά υπάρχουν μηνύματα πως θα τηρηθεί στα ίδια επίπεδα» δήλωσε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάρισας κ. Γιάννης Μαλλάκος από το εκλογικό κέντρο στο 4ο Γενικό Λύκειο, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλο τον κόσμο «να ψηφίσει οπουδήποτε θέλει, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να βγει ενισχυμένο από αυτήν την εκλογική διαδικασία και να συνεχίσουμε ενωμένοι για την επόμενη ημέρα».

Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα και λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου. Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α΄ γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, καθώς δε θα γίνεται αναζήτηση στον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως στον α’ γύρο, παρά μόνο το ταυτοποιητικό τους έγγραφο.

Για τον β’ γύρο δεν καταβάλλεται αντίτιμο.

Τα εκλογικά κέντρα του νομού Λάρισας:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω