Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το μεσημέρι της Τρίτης η σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούνταν από τους υπουργούς: Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά, ενώ το παρόν έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Θάνος Πετραλιάς.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας κ. Κώστα Τζέλλα λίγο μετά το τέλος της σύσκεψης, ο οποίος τόνισε πως “οι υπουργοί δεσμεύτηκαν μετά και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο ύψους 76 εκατομμυρίων ευρώ και την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε κεράσια, μήλα και σταφύλια. Ωστόσο, δεν μας δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις σε μία σειρά από αιτήματα που τους θέσαμε και επιστρέφουμε πίσω χωρίς να έχουμε λάβει τις απαντήσεις που αναμέναμε. Εμείς θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας στα μπλόκα για το τι ειπώθηκε στη σύσκεψη και κατόπιν θα αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας”.

Θ.Τ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω