Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε με αιχμές στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ζητώντας του επίμονα να ολοκληρώσει τον λόγο του, όσο ο συνεργάτης του στην πρωινή εκπομπή, Buongiorno διέκοπτε με τα σχόλιά του.

Με αφορμή την βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπενθύμισε την πρόσφατη κόντρα της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. 

«Πρόσεχε τι θα πεις τώρα, μέτρα τις κουβέντες σου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σε εμένα θα πεις τι θα πω; Πρόσεχε τι λες σε εμένα Δημήτρη».

«Εγώ τον σεβασμό μου τον έχω δεδομένα προς εσένα, αλλά πρόσεχε τι λες», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θα με αφήσεις να πω; Κατ’ αρχήν έχεις ένα κακό, δεν με αφήνεις να μιλήσω… Κάτι μου θυμίζεις…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας έτσι αιχμές για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου και τις στιγμές που διέκοπταν τον σχολιασμό του. 

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστειλε μήνυμα στον Κώστα Τσουρό για τη δήλωσή του σχετικά με την οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου. 

«Ο Τσουρός είπε “Και βέβαια θα ήμουν σε μια ευτυχισμένη οικογένεια”. Ρε Κώστα πού την βρήκες; Την Κυριακή θα λογοδοτήσεις, ξεκινάει το Σάββατο και καλή του επιτυχία. Την Κυριακή θα είμαι κι εγώ κοντά του», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται και στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα στο Mega. 

Περισσότερα Εδω