Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στην τοπική Νέα Δημοκρατία ο χθεσινός ανασχηματισμός που άφησε για μία ακόμη φορά εκτός κυβέρνησης μία από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της επαρχίας, τη Λάρισα.

Σε επίπεδο βουλευτών, σε τελείως διαφορετική γραμμή κινήθηκε η Στέλλα Μπίζιου σε σχέση με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο (διαβάστε εδώ).

Μακριά από τη διάθεση πικρίας που έβγαλε ο συνάδελφός της στα έδρανα της βουλής, η κ. Μπίζιου έγραψε στην ανάρτησή της: «Το νέο κυβερνητικό σχήμα θα κληθεί να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις. Το μείγμα που συνθέτουν η εμπειρία των παλιών υπουργών και η δυναμική των νέων εγγυάται την απρόσκοπτη και αποτελεσματική συνέχιση του κυβερνητικού μας έργου. Εύχομαι στους συναδέλφους καλή επιτυχία. Η ΚΟ της ΝΔ είναι εδώ για να στηρίξει το κυβερνητικό έργο σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές, για ένα καλύτερο αύριο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εγγυώνται την επόμενη μέρα».

Άνευ επίσημης αντίδρασης πορεύεται μέχρι στιγμής ο τρίτος της “γαλάζιας” βουλευτικής παρέας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος διακριτικά απέφυγε σχόλια και δημοσιογραφικές επαφές χθες…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω