Συνεχείς είναι οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στην αγορά της Λάρισας που μπορεί να «αναστενάζει» καθώς οι καιροί είναι χαλεποί, ωστόσο οι ρυθμοί της είναι πάντα ζωντανοί.

Αρκετά είναι τα καταστήματα που επέλεξαν για διάφορους λόγους να αλλάξουν στέγη και να συνεχίσουν την παράδοση τους σε διαφορετική διεύθυνση. Η… τράπουλα ανακατεύεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λαρισαίος καταναλωτής δεν ρουτινιάζει ποτέ, καθώς όλο και κάτι κινείται…

Ας ξεκινήσουμε από το ιχθυοπωλείο η Ψαροπούλα η οποία ύστερα από αρκετά χρόνια μεταφέρθηκε κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, αν και δεν πήγε και πολύ μακριά. Έφυγε μεν από το κατάστημα απέναντι από την Κεντρική πλατεία, ένα σημείο κατατεθέν, και μεταφέρθηκε σε νέο σποτ και πάλι επί της οδού Παπαναστασίου (63) έναντι και διαγωνίως του κτηρίου της περιφέρειας Θεσσαλίας (παλιά νομαρχία).

Ένα ιστορικό κατάστημα που στεγαζόταν για μισό αιώνα στην οδό Κύπρου 86, το καφεκοπτείο Καψιώχας, μεταφέρθηκε από την άλλη πλευρά της Κεντρικής πλατείας και ειδικότερα στη στοά Κουτσίνα (Μ. Αλεξάνδρου 7) σε ένα ανανεωμένο και μεγαλύτερο χώρο. Στη θέση του επί της οδού Κύπρου προσεχώς θα ανοίξει κατάστημα με κοσμήματα και ωρολόγια (Δημήτριος Ροπλος).

Μετακόμιση και για το έναν εκ των δύο καταστημάτων του γνωστού «παιχνιδάδικου» Επιλογές For Kids το οποίο ήρθε ακόμη πιο κοντά στην «καρδιά» της πόλης, καθώς μεταφέρθηκε από Παναγούλη 11-13, στο νέο κατάστημα και σε έναν καινούργιο τεράστιο χώρο, Παναγούλη 25, στο ύψος της πλατείας Ταχυδρομείου (πρώην Admiral).

Τέλος, μια ακόμη μεταφορά καταστήματος: πρόκειται για το φωτογραφείο Ευθυμιόπουλος που από την πλατεία Ταχυδρομείου μετακόμισε στην οδό 28ης Οκτωβρίου 8, ενώ κατά πληροφορίες στην παλιά του στέγη, επί της οδού Παναγούλη 23, θα ανοίξει νέο κατάστημα πασίγνωστης λαρισαϊκής αλυσίδας καφέ, η οποία διατηρεί ήδη περί τα 15 café στην πόλη.

ΑΘανασία Παύλου 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω