Ανέβηκαν σήμερα το πρωί σε άλλα 12 σημεία του πεζοδρομημένου τμήματος της Λάρισας οι μπάρες του συστήματος ελέγχου των πεζοδρόμων.

Η λειτουργία του συστήματος μέχρι σήμερα κρίνεται απολύτως ικανοποιητική διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του εκτεταμένου δικτύου των πεζοδρόμων της πόλης. Μετά την επιτυχή δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος στο βόρειο πεζοδρομημένο τμήμα του κέντρου, πέριξ του Φρουρίου, οι μπάρες σηκώνονται σταδιακά και στο νότιο τμήμα.

“Μας εξέπληξαν τα αποτελέσματα στο βόρειο τομέα. Θεωρούμε θα πετύχει κι εδώ – όπως πάμε σταδιακά – το εγχείρημα” εξήγησε σε δήλωσή του το πρωί του Σαββάτου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, ο οποίος επίσης προανήγγειλε τέλος πως στα υπολειπόμενα 12 σημεία, οι μπάρες θα ανέβουν από τη νέα χρονιά. Τον κ. Διαμάντο συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Λαρισαίων.

Δείτε τη δήλωση του κ. Διαμάντου:

Σημειώνεται πως από προχθές Πέμπτη μέχρι αύριο Κυριακή θα βρίσκονται στη Λάρισα και στελέχη του αναδόχου του έργου, ΟΤΕ για την προετοιμασία και τον έλεγχο εκκίνησης των μπαρών που έγινε σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες:

Όπως και στο Βόρειο Τομέα τα σημεία θα ενεργοποιούνται από τις 10:00 – 02:00 (16/7) και είναι τα εξής:

Ν4 (Μεγ. Αλεξάνδρου & Κουμουνδούρου)

Ν5 (Μεγ. Αλεξάνδρου & Πατρόκλου)

Ν6 (Μεγ. Αλεξάνδρου & Πατρόκλου)

Ν8 (Μεγ. Αλεξάνδρου & Παπακυριαζή)

Ν11 (Παναγούλη & Πατρόκλου)

Ν14 (Παναγούλη & Κούμα)

Ν15 (Κύπρου και Ασκληπιού)

Ν17 (Μεγ. Αλεξάνδρου & Κούμα)

Ν18 (Παναγούλη & Κούμα)

Ν19 (28ης Οκτωβρίου & Κούμα)

Ν20 (28ης Οκτωβρίου & Κούμα)

Ν21 (Λ. Κατσώνη & Κούμα)

Εννοείται ότι όλα τα οχήματα που εισέρχονται στους πεζοδρόμους, πρέπει να είναι εγγεγραμμένα και πιστοποιημένα στο σύστημα, ειδάλλως

Σε κάθε άλλη περίπτωση η παρουσία τους θα καταγράφεται ως παράβαση του ΚΟΚ με τις επιφερόμενες ποινές να επιβάλλονται.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω