Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή το άνοιγμα των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο. Ο γνωστός ποινικολόγος αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο… έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλόυσιος.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε: «Καθένας στη ζωή του ό,τι αξίζει παίρνει. Αυτοί τον δέχτηκαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ας τον λουστούν τώρα. Όταν εγώ τα έλεγα αυτά, είχαν επιτεθεί να με κατασπαράξουν. Νομίζω ότι φαίνεται η πραγματική προσωπικότητα του συγκεκριμένου προσώπου και το πώς ακολουθεί μία συνταγή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που κυβέρνησε την Ελλάδα σε πολύ δύσκολες στιγμές και είχε υποτίθεται την υποδομή της αριστερής κουλτούρας κι αυτή τη στιγμή αρκούσε να έρθει κάποιος περαστικός να κάνει διακοπές και να πάει στρατό στην Ελλάδα και να γίνει αρχηγός κόμματος. Περνάμε ημέρες παρακμής στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε: «Εγώ αμφισβητώ ότι ο Κασσελάκης είναι πλούσιος. Βλέπω off shore, βλέπω περίεργα πράγματα… Στα παιδιά μου λέω ότι όταν γνωρίζουν κάποιον θα τον ρωτούν: Τι δουλειά κάνει και τι ώρα ξυπνάει το πρωί».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Buongiorno:

Περισσότερα Εδω