Μοιράσου το αρθρο!

 

Αλόννησο : Φώκια δέχεται τα χάδια και τα φιλιά απο κάτοικο του νησιού -Η αγάπη στο μεγαλείο της -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

 

 

Στην όμορφη Αλόννησο  την παράσταση αυτή την στιγμή την κλέβει η φώκια μονάχους -μονάχους με τα καμώματα της και τα τερτίπια της .

ΑΝΘΡΩΠΟΣ και η ΦΥΣΗ με τα πλάσμα της μπορούν να συνυπάρξουν και να δώσουν χαρά και αγάπη τις μέρες μας .Θα μπορούσε να ήταν ντοκιμαντέρ για το National Geographic το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο έχει γίνει -δικαιολογημένα- viral με τη μικρή φώκια να κλέβει την παράσταση. Απολαμβάνει το μπάνιο της, ενώ ταυτόχρονα παίζει και αγκαλιάζει τον κολυμβητή, τον οποίο δεν αφήνει να πάει πουθενά χωρίς την ίδια για παρέα.

Τον περιμένει να μπεί στην θάλασσα και να την αγκαλιάσει όπως η μάνα το παιδί της και ο κάτοικος της Αλοννήσου την κάνει να αισθάνεται όμορφα και αρμονικά .

Σημειώνται πως στην Αλόννησο υπάρχει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδωνγια την προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Θαλάσσιο πάρκο και το πρώτο στην Ελλάδα και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό το θέμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κωνσταντινος Αγοραστός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Σάκης Ζλατούδης .

Περισσότερα Εδω