Στο αποκλεισμένο τμήμα της οδού Μανωλάκη, εκεί από όπου σήμερα Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διασύνδεση 16 μνημείων και πολιτιστικών σημείων της Λάρισας, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Ευάγγελος Παπαλέξης προκειμένου να ενημερώσει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε ισχύ προς διευκόλυνση των πολιτών.

Αναφερόμενος στο έργο σημείωσε πως «θα γίνει διαπλάτηση των πεζοδρομίων κι επιπλέον θα υπάρξει διπλή θέση στάθμευσης, εκ δεξιών κι αριστερών της οδού». «Στο πλαίσιο αυτής της διαμόρφωσης θα ισχύσουν κάποιες κυκλοφορικές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των πολιτών που κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης. Ήδη η φορά της Ηφαίστου έχει αλλάξει κατεύθυνση για τα αστικά λεωφορεία και την τροφοδοσία των καταστημάτων. Τις επόμενες ημέρες θα συμβάλουμε στο κυκλοφοριακό ζήτημα που προκύπτει από την εν λόγω αναδιαμόρφωση, με αλλαγή της κατεύθυνσης της Παναγούλη» τόνισε ο αντιδήμαρχος, σημειώνοντας πως υπό συζήτηση για την εφαρμογή κάτι αντίστοιχου βρίσκεται και η οδός της 28ης Οκτωβρίου.

Η κ. Παπαλέξης ζήτησε την υπομονή των πολιτών λέγοντας πως «η Μανωλάκη θα γίνει μια πολύ όμορφη οδός που θα διευκολύνει τη στάθμευση, χωρίς να επηρεάζει το πράσινο»

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δρόμος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι μέσα Αυγούστου.

Τέλος, όπως πρόσθεσε, «σήμερα γίνεται εγκατάσταση ηλεκτρικών ποδηλάτων σε όλες τις πλατείες», μέτρο για τη ευκολότερη μετακίνηση εντός του κέντρου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω