Ως εκ τούτου το ποδόσφαιρο της Λάρισας «βασανίζεται» και το επίπεδο του πέφτει διαρκώς, χάνοντας οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές την όρεξη που θα τους παρείχε ένα καλοδιατηρημένο γήπεδο, στο οποίο θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους κάνοντας αυτό που αγαπάνε χωρίς κίνδυνο και με περισσότερη ευχαρίστηση.

Το ζητούμενο σε έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ώστε να κάνει το χόμπι του είναι μια ομάδα να του προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα και γηπεδικές συνθήκες ικανές ώστε να τον κάνουν να απολαμβάνει κάθε Σαββατοκύριακο τον αγώνα.

Τα γήπεδα στη Λάρισα πλέον είναι σε κάκιστη κατάσταση (πολλά εξ αυτών ταλαιπωρήθηκαν και από τις πλημμύρες τους τελευταίους μήνες) και υπάρχουν λόγοι για αυτό.

Αρμόδιοι που να τα φροντίζουν “αγνοοούνται” (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και το προσωπικό έχει μειωθεί κατά πολύ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το οnlarissa.gr σε ορισμένα γήπεδα εντός της πόλεως δε λειτουργούν πλέον ούτε τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι παίκτες να αλλάζουν τα ρούχα τους στους πάγκους.

Οι ιθύνοντες θα πρέπει άμεσα επιληφθούν του θέματος διότι το ζήτημα είναι μεγάλο και χρειάζεται να ανευρεθούν λύσεις το συντομότερο, έτσι ώστε να μην μοιάζει η Λάρισα στον τομέα αυτόν ως… τριτοκοσμική πόλη.

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί σε κάποια από τα εν λόγω γήπεδα μέσα από τον φακό του οnlarissa.gr:

 

Περισσότερα Εδω