Ακύρωσε τις υποχρεώσεις που είχε για σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πριν από δυο μέρες. Η 95χρονη μονάρχης εξακολουθεί να παρουσιάζει “ήπια συμπτώματα” που μοιάζουν με αυτά κοινού κρυολογήματος, ανακοίνωσε το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Η Ελισάβετ, η οποία γιόρτασε στις 6 Φεβρουαρίου τα 70 χρόνια βασιλείας της, διεγνώσθη θετική στον νέο κορονοϊό την Κυριακή. Η βασίλισσα είχε συναντήσει στις 8 Φεβρουαρίου τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος διεγνώσθη θετικός δύο ημέρες αργότερα.

Η συμμετοχή ή μη της Ελισάβετ στις υποχρεώσεις που προβλέπονται για τις προσεχείς ημέρες θα προσδιοριστεί εγκαίρως, διευκρίνισε το Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η βασίλισσα της Βρετανίας, η οποία θα γίνει 96 ετών τον Απρίλιο, έχει κάνει τρεις δόσεις εμβολίου κατά της COVID-19, όπως και ο γιος της και η σύζυγός του Καμίλα, η οποία διεγνώσθη επίσης θετική στον νέο κορονοϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω