Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ανάγκασε τον Νίκο Πορτοκάλογλου να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την Τρίτη 24/9 συναυλία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν προγραμματισμένο να δώσει μια φιλανθρωπικού σκοπού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνοτα, την ερχόμενη Τρίτη 24/9 στον Λυκαβηττό. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση, η συναυλία ακυρώθηκε μιας και ο καλλιτέχνης διεγνώσθη με κορονοϊό, κάτι που σε συνάρτηση και με την πρόσφατη πνευμονία που πέρασε, έκανε τους γιατρούς του να του συστήσουν να απέχει για μια εβδομάδα από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Διάβασε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση

O Νίκος Πορτοκάλογλου και Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με λύπη ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας «Ταξίδι Χωρίς Σύνορα» που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ύστερα από έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό, διεγνώσθη με κορονοϊό. Λόγω της πρόσφατης πνευμονίας που πέρασε ο θεράπων ιατρός του, του συνέστησε να απέχει για μια εβδομάδα από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

ιΗ διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ξεκινήσει άμεσα και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών. Οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματά τους με τους ακόλουθους τρόπους:

Περισσότερα Εδω