Μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώθηκε χθες, Πέμπτη 20/9 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τη γιορτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από το 2004, αλλά και από το Παρίσι, των φετινών Αγώνων, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro το 2004, καθώς και εθελοντές των Αγώνων της Αθήνας, τιμήθηκαν στην λαμπρή γιορτή που φιλοξενήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Επίσης, παρόντες στις κερκίδες ήταν και παλιοί πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, όπως επίσης και ο σπουδαίος Ότο Ρεχάγκελ που επέστρεψε στην Ελλάδα, μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη. Αμφότεροι τιμήθηκαν για τα όσα πρόσφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει ο χορός και το τραγούδι, για αυτό στη σκηνή ανέβηκε και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε το My Number One και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

Η μεγάλη έκπληξη τη βραδιάς ήρθε στο τέλος. Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε όλους όσοι βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με τις επιτυχίες της.

Δες όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω