Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στον προαύλιο χώρο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Λάρισας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2023-2024.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι πατέρες της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ευλάβεια τον αγιασμό και έδειχναν πανευτυχείς που επίσημα ξεκινά η νέα τους σχολική χρονιά.

Οι ιερείς απηύθυναν σε όλους εγκάρδιες ευχές για μια εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά, με διαχειρίσιμες δυσκολίες, με υγεία και πρόοδο για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς /κηδεμόνες.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν κι απηύθυναν χαιρετισμό και νουθεσίες για τη νέα σχολική χρονιά η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ζιάκα Βασιλική, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Ζέρβας Νίκος, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, κ. Γκαραγκούνη Αργυρώ, η Προισταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Λάρισας, κ. Μπαλαμπέκου Όλγα, η Προϊσταμένη του Αριστέα, κ. Αγάπη Μαμάκου, Υπάλληλοι της Δ.Δ.Ε Λάρισας κι ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Όλοι τους αναφέρθηκαν σε αξίες και ιδανικά που πρέπει να μεταλαμπαδευτούν στους μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Λάρισας, παράλληλα με την εκπαίδευσή τους, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στη συνέχεια η διευθύντρια κα Δήμητρα Κόνιαρη και το προσωπικό του σχολείου ευχαρίστησαν τους Σεβαστούς Πατέρες και τους επίσημους προσκεκλημένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Οι τελευταίοι ενημερώθηκαν για εκπαιδευτικά θέματα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω