Μία νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η Αγάπη Κυριακίδου, πήρε την απόφαση επιβληθεί σε μια πρωτοποριακή επέμβαση αλλαγής προσώπου, για να δει περισσότερο τη θηλυκή της πλευρά.

Η Αγάπη Κυριακίδου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εξομολογήθηκε πως επέλεξε να αλλάξει πρόσωπο, μην αντέχοντας άλλο να ζει, όπως λέει η ίδια, σε λάθος σώμα. «Δεν γεννήθηκα καν. Ο Μάκης είναι 55 χρονών, εγώ όμως δεν έχω γεννηθεί» σημειώνει.

«Επέλεξα να κάνω αυτή την επέμβαση στο πρόσωπό μου για να βγάλω τη θηλυκή πλευρά του εαυτό μου. Να βλέπω το είδωλό μου στον καθρέφτη και να λέω από μέσα μου, ναι είμαι η Αγάπη Κυριακίδου. Δεν με αντιπροσωπεύει το ερμαφρόδιτο σώμα που είμαι φυλακισμένη να ζω. Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν ήθελε να με βοηθήσει, γιατί ήθελε να πιάσω μία δουλειά για να μπορέσω να ζήσω και να επιβιώσω. Μου έλεγε ότι δεν θέλει να καταλήξω στο πεζοδρόμιο κι εγώ δεν το ήθελα αυτό». 

Η Αγάπη Κυριακίδου κλείνοντας θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όσες κοπέλες βιώνουν κάτι αντίστοιχο λέγοντας: «Όσα κορίτσια γεννιούνται έτσι, πρέπει προχωρήσουν στο επόμενο βήμα».

Δες το σχετικό βίντεο από την ΕΡΤ:

Περισσότερα Εδω